Velkommen til Livets Tabernakel menighet. Det er en ekte glede for oss å møte nykommere og fortelle deg om alle de gode tingene Gud gjør i våre liv.

Vårt mål er å få deg til å lære, vokse og tjene Gud.

VÅRT MÅL

Spørsmål og svar

Når starter møtene?

Trykk på en av knappene under her for å se møtetidene for de ulike stedene.

Drammen

Fredrikstad

Oslo

Hvordan kommer jeg meg til menigheten?

Du vil finne adressen for de ulike stedene ved å trykke på knappen under her.

Trykk her

Hva kan barna mine gjøre på møtene?

Dine barn er viktige for oss, så derfor har vi ett sted for dem å lære om Jesus på deres nivå. Hver søndag får de små muligheten til å være med på søndagsskolen i ett godt miljø der Bibelen blir undervist på en kreativ og lærerik måte.

Hva skjer under møtene?

Det er ulike ting som skjer under møtene. Vi har bønn, tilbedelse, preken og mer. Vi fokuserer på at Guds Ånd skal lede oss under møte og at alt skjer etter Hans vilje.

Hva slags menighet er det?

I Livets tabernakel vil du ikke bli møtt med skam, skyld eller fordømmelse. Uansett hva du har vært gjennom, eller hvilke spørsmål du måtte ha, er vår menighet et sted hvor du alltid vil møte kjærlighet. Kom og bli en del av vår familie denne søndagen. Livets Tabernakel er en del av United Pentecostal Church.

Vil jeg bli spurt om å gi penger?

Vi gir tiende og offer, men det er for våre medlemmer og regelmessige deltakere. Hvis du er en besøkende/gjest, så må du ikke føle deg forpliktet til å gi. Vi krever heller ikke at våre medlemmer eller regelmessige deltakere gir tiende eller offer, dette er mellom deg og Gud.

Spør oss

.

Navn

E-post (påkrevd)

Emne

Ditt spørsmål

.